Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

.ένας άν8ρωπος διαφορετικός - 8α μου λείψεις...



Την συγκεκριμένη ανάρτηση 8α ή8ελα να την διαβάσετε ακούγοντας αυτό... δεν έχει σχέση βέβαια, απλά παράλληλα μ'αυτό το κομμάτι την έργαφα, και μου δημιουργεί μια γλυκιά διά8εση... :)

Σήμερα σε είδα στο όνειρό μου... Επηρεασμένη από το επεισόδιο των
Singles που έτυχε να δώ το μεσημέρι, σε είδα έτοιμο να φύγεις... μιλούσαμε ξαπλωμένοι στον καναπέ του μαγαζιού σας, και γελούσες που σου έλεγα ότι δεν 8έλω να φύγεις, και σου έλεγα τις ανησυχίες μου... Έτσι λοιπόν, κατάλαβα πόσο πολύ 8α μου λείψεις όταν 8α γίνει αυτό... συνειδητοποίησα πόσο σε χρειάζομαι, ή καλύτερα, πόσο σίγουρη και ασφαλής αισ8άνομαι όταν είμαι κοντά σου, πως δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν, και είμαι ικανή να αντιμετωπίσω τα πάντα... Πόσο 8α μου λείψεις όταν 8α φύγεις... :(
Συνειδητοποιώ ότι 8α είσαι μακριά μας πολύ καιρό, και σκέφτομαι, πώς 8α είναι τα πάντα χωρίς εσένα... και τελικά, το πρόβλημα δεν είναι ότι 8α πάς εκεί, αλλά ότι 8α είσαι μακριά, και δεν 8α μπορούμε να σε βλέπουμε... και ότι 8α μου λέιψει αυτό (το να σε βλέπω δηλαδή)...
Μπορεί να νομίζεις ότι δεν είσαι κάτι σημαντικό για μένα, αλλά στο έχω
πεί πολλές φορές ότι είσαι κομμάτι της ζωής μου πλέον, όσο περίεργο και υπερβολικό και αν φαίνεται, το οποίο 8α πονέσω πολύ αν χάσω... και πως σημαίνεις κάτι για μένα που δεν εξηγείται με λόγια... και έχει να κάνει με την αγάπη που αναπτύξαμε μέσω της φιλίας μας! Πλέον, στα γλυκά μάτια σου βλέπω έναν άν8ρωπο που με καταλαβαίνει, μου συμπαραστέκεται, με νοιάζεται και πάνω απ'όλα με αγαπάει... και η αλή8εια είναι ότι υπήρχαν στιγμές που, δεν αμφέβαλλα, αλλά ένοιω8α περίεργα, κα8ώς σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν κάποιος να με αγαπάει τόσο, ποιά είμαι εγω για να με αγαπάει κάποιος σαν εσένα, να αγαπάει εμένα και αυτό που πραγματικά είμαι... και ήμουν χαζή που μου πέρασε έστω και απ'το μυαλό μια τέτοια σκέψη...
Ωστόσο, νοιώ8ω πως τον τελευταίο καιρό, με όσα γίνανε, η σχέση μας αλλοιώ8ηκε... και δεν το 8έλω αυτό... γιατί περνάω τόσο υπέροχα μαζί σου κά8ε φορά, έστω και αν δεν κάνουμε τίποτα... μου φτάνει που είσαι εκεί... και ρίχνοντας μια ματιά στα παλιά μου μηνύματα, όπως κάνω κάποιες φορές όταν στεναχωριέμαι, είδα και τα δικά μας... και κατάλαβα πόσο σ'αγαπάω και εγώ, και πόσο τέλεια, διασκεδαστικά και ανεπανάληπτα περνούσαμε μαζί... στην συναυλία (πωπω εκείνη η συναυλία ήταν τόσο υπέροχη!), στα ταξίδια, στο περπάτημα, στους καφέδες... όλα τόσο όμορφα! Όταν είχες δουλειές και ή8ελες μια παρέα, όταν λέγαμε αστεία μεταξύ μας, όταν ακόμα μου έλεγες πόσο ητοπα8ής είμαι... τα έκανες και τα κάνεις όλα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ...
Το ξέρω πως δεν έχει κανένα νόημα να τα λέω όλα αυτά, αφού δεν πρόκειται να τα δείς, αλλά ή8ελα να τα πώ κάπου, και ίσως αυτό το μέρος να ήταν το καταλληλότερο, αν και νομίζω δεν σου γεμίζει τόσο το μάτι!
Επίσης, ή8ελα να σου πώ ότι δεν μ'αρέσει να είμαστε όπως τώρα, χωρίς να ανταλλάζουμε μια κουβέντα και με έναν παράξεο φόβο να μιλήσουμε... γιατί είχαμε έρ8ει τόσο κοντά, και είχαμε μια τόσο όμορφη σχέση που πραγματικά 8λίβομαι τόσο πολύ όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να μην ξαναείμαστε έτσι ποτέ από δω και πέρα... 8έλω να ελπίζω ότι 8α ξαναγυρίσουμε με τον καιρό εκεί που είμασταν... και 8έλω τόσο πολύ αυτό να γίνει πραγματικότητα... γιατί εσύ ίσως να μην το καταλαβαίνεις, αλλά το να με 8υμάσαι μου είναι αρκετό, αν δεν μπορώ να περνώ έστω και λίγο χρόνο μαζί σου όπως παλιά... και είμαι χαρούμενη όταν σε σκέφτομαι πιά, γιατί έχεις γίνει ένα υπέροχο κομμάτι στις αναμνήσεις μου, που 8α μείνει για πάντα εκεί, και 8α επανέρχεται, νομίζω, συχνά! :)
Θέλω να ξέρεις ότι σ'αγαπάω βρε φατσούλα... και 8α μου λείψεις τρ
ομερά πολύ όταν 8α φύγεις... αλλά τουλάχιστον εύχομαι το μέρος που 8α πάς να είναι κοντά, για να σε βλέπουμε που και που, και να έχεις και το κινητό σου μαζί σου... :)


3 σχόλια:

  1. Και εγω βλεπω Singles<3
    Πω...ασχημο να σου λειπει καποιος.:(
    Αλλα σκεψου τουλαχιστον οτι σ'αγαπαει.:)
    Και εγω καμια φορα γυρναω σε παλια μυνηματα.:$

    Φιλααακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jeux d' enfants... :)

    Οι άνθρωποι που αγαπάμε δεν φεύγουν ποτέ. Μένουν πάντα στην ψυχή μας. Και αν το θέλουμε πραγματικά μπορούμε να κρατήσουμε και πραγματική επαφή. Καμία απόσταση δεν μας εμποδίζει.

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μάθει να ζω μακριά από ανθρώπους που αγαπώ και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!άλλωστε θεώρώ ότι όταν πραγματικά αγπάς κάποιον , τον έχεις συνέχεια μαζί σου αφού είναι στην καρδιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή